Υπό την Αιγίδα της Α.Ε. της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου
Θρασύβουλος Παπαγγελής
Θρασύβουλος Παπαγγελής
Business Development Manager, BYTE
/files/speakers/papaggelis_s.png
Βιογραφικό

Θρασύβουλος Παπαγγελής

Business Development Manager, BYTE

Με περισσότερα από 15 έτη εμπειρίας στον τομέα της πληροφορικής, ο Θρασύβουλος Παπαγγελής ειδικεύεται στο σχεδιασμό και την εφαρμογή στρατηγικών Ψηφιακού Μετασχηματισμού με τη χρήση data analytics και αλγορίθμων μηχανικής μάθησης (AI/ML). Κατέχει πτυχίο Ηλεκτρονικού Μηχανικού Τ.Ε. και Μεταπτυχιακό τίτλο στην Ανάπτυξη Λογισμικού από το Πανεπιστήμιο του Coventry, UK. Ανήκει στην ομάδα στελεχών της Byte από το 2007. Από τη θέση του Business Development Manager στην Byte, είναι υπεύθυνος για την επίβλεψη έργων τόσο στον ιδιωτικό όσο και στον δημόσιο τομέα ενώ συμμετέχει ενεργά στην ανάπτυξη νέων προϊόντων και υπηρεσιών της εταιρείας.

Γιάννης Παπίδης
Γιάννης Παπίδης
Chief Technology & Business Change Officer, Κωτσόβολος (Dixons SE Europe A.E.B.E.)
/files/speakers/papidis_s.png
Βιογραφικό

Γιάννης Παπίδης

Chief Technology & Business Change Officer, Κωτσόβολος (Dixons SE Europe A.E.B.E.)

Ο κ. Γιάννης Παπίδης έχει σήμερα την θέση του Chief Technology & Business Change Officer στην Κωτσόβολος (Dixons SE Europe A.E.B.E.). Έχει διατελέσει Δ/ντής Πληροφορικής στον Όμιλο ΟΤΕ (IT Customer Systems ΟΤΕ/Cosmote) οδηγώντας σημαντικά μετασχηματιστικά έργα τόσο σε συστήματα διαχείρισης της εμπειρίας του πελάτη όσο και σε συστήματα Λειτουργίας Πεδίου και υποδομών. Έχει εργαστεί σε θέματα Καινοτομίας και Ψηφιακού μετασχηματισμού και συμμετάσχει στην διαμόρφωση της στρατηγικής και του οράματος της εταιρείας κατά την μετάβαση στην νέα ψηφιακή εποχή. Ξεκίνησε την καριέρα του το 1986 στην Commodore Business Machines και συμμετείχε ως ιδρυτικό μέλος σε τεχνολογικά startups την δεκαετία 1990-2000. Είναι πτυχιούχος Μηχανικός Πληροφορικής με μεταπτυχιακό στην Διοίκηση Επιχειρήσεων.

ΟΜΙΛΗΤΕΣ

Στο digital economy forum 2021: digitalisation, no longer a choice but a necessity, συμμετέχουν ομιλητές υψηλού κύρους από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Παράλληλα, θα λάβουν μέρος εκπρόσωποι του κλάδου Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών και άλλων παραγωγικών κλάδων της Ελληνικής οικονομίας.

Άρης Παρασκευόπουλος
Άρης Παρασκευόπουλος
Επικεφαλής Τμ. Συσκευών Κινητής Τηλεφωνίας, Ελλάδα & Κύπρος, Samsung Electronics Hellas
/files/speakers/paraskeuopoulos_2.jpg
Βιογραφικό

Άρης Παρασκευόπουλος

Επικεφαλής Τμ. Συσκευών Κινητής Τηλεφωνίας, Ελλάδα & Κύπρος, Samsung Electronics Hellas

Ο Άρης Παρασκευόπουλος εντάχθηκε στο δυναμικό της Samsung Electronics Hellas to 2014 αναλαμβάνοντας τη θέση του Επικεφαλής του Τμήματος Συσκευών Κινητής Τηλεφωνίας για την Ελλάδα και Κύπρο. Για τη συμβολή του στην ανάπτυξη της εταιρίας, το 2019 έλαβε τη διάκριση Βest European Εmployee Αward από τον Vice Chairman της Samsung Electronics corp. Πριν την ανάληψη των καθηκόντων του στην Samsung , ο Άρης είχε αναλάβει θέσεις υψηλής διοικητικής ευθύνης σε πολυεθνικές εταιρείες λιανικής και τηλεπικοινωνιών, συμβάλλοντας καθοριστικά στη διεύρυνση των καναλιών πώλησης και στον εκσυγχρονισμό των εμπορικών πολιτικών για τα σημεία επαφής με τους τελικούς καταναλωτές, με αποτέλεσμα τη σημαντική ανάπτυξη των μεριδίων αγοράς σε μικρό χρονικό διάστημα. Ο Άρης δραστηριοποιείται στον ευρύτερο χώρο της κινητής τηλεφωνίας για περίπου 20 χρόνια, με ενεργή συμμετοχή σε project και συνέδρια με θεματική την τεχνολογία καθαυτή, αλλά και την αποδοχή και την ενσωμάτωσή της από την κοινωνία. Γεννημένος στην Αθήνα το 1975, είναι κάτοχος πτυχίου Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων από το Αμερικανικό κολλέγιο Ελλάδος (Deree College) και Μεταπτυχιακού Τίτλου Σπουδών ΜΒΑ από το Πανεπιστήμιο του Liverpool με θέμα τη βιομηχανοποίηση και ανάπτυξη.

Τόνια Πέτροβιτς
Τόνια Πέτροβιτς
Senior Public Relations Manager, Huawei
/files/speakers/petrovic_s.png
Βιογραφικό

Τόνια Πέτροβιτς

Senior Public Relations Manager, Huawei

Η Τόνια Πέτροβιτς είναι Senior Public Relations Manager στην Huawei υπεύθυνη για τις αγορές της Ελλάδας, της Κύπρου και της Αλβανίας. Διαθέτει μακρά εμπειρία σε στρατηγικό σχεδιασμό, σχέσεις με τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, διαχείριση κρίσεων, σχεδιασμό δράσεων εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και ηγεσίας ομάδων έχοντας διατελέσει σε πολλές ηγετικές θέσεις σε πολυεθνικές εταιρείες διαφορετικών κλάδων. Πριν από την ένταξή της στην Huawei, η Τόνια κατείχε τη θέση της Communications & Public Relations Manager στο Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητα (ΤΧΣ) από το 2013 μέχρι το 2017, ενώ από το 2007 διετέλεσε Public Affairs & Communications Manager στην HSBC. Η Τόνια ξεκίνησε την επαγγελματική της πορεία στην Asea Brown Boveri (ABB) και το 2000 ανέλαβε ως Head of The Group’s Corporate Communications Department. Η Τόνια Πέτροβιτς κατέχει Bachelor’s degree (BA) στην Αγγλική Λογοτεχνία από το Deree και Master’s Degree (MA) σε International & European Area Studies από το Πανεπιστήμιο του Surrey στην Αγγλία.

Aleksandar Preradovic
Aleksandar Preradovic
Country Manager, Dell Technologies, Ελλάδα, Κύπρος, Μάλτα
/files/speakers/prerado_new_s.png
Βιογραφικό

Aleksandar Preradovic

Country Manager, Dell Technologies, Ελλάδα, Κύπρος, Μάλτα

Ο κ. Aleksandar Preradovic είναι Γενικός Διευθυντής της Dell Technologies για Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα από το 2019. Στο παρελθόν, κατείχε μια σειρά από ρόλους αυξημένης ευθύνης, εστιάζοντας στις πωλήσεις, την ανάπτυξη νέων αγορών και την επέκταση της αγοράς σε διάφορες πολυεθνικές επιχειρήσεις. Πιστεύει ακράδαντα στη δύναμη της διαφορετικότητας και της ομαδικότητας χωρίς αποκλεισμούς καθώς και στον ρόλο της τεχνολογίας ως μοχλού για την οικονομική ανάπτυξη και ευημερία.

Δημήτρης Πρίμπας
Δημήτρης Πρίμπας
Διευθυντής Τομέα Συμβουλευτικών Υπηρεσιών, ΙΒΜ Ελλάδα και Κύπρος
/files/speakers/primpas_s.png
Βιογραφικό

Δημήτρης Πρίμπας

Διευθυντής Τομέα Συμβουλευτικών Υπηρεσιών, ΙΒΜ Ελλάδα και Κύπρος

Ο Δημήτρης Πρίμπας είναι ο Διευθυντής του Τομέα Συμβουλευτικών Υπηρεσιών για την ΙΒΜ Ελλάδας & Κύπρου. Πριν από αυτή τη θέση, ήταν ο Διευθυντής Πωλήσεων Τεχνολογικών Υπηρεσιών για την Ελλάδα και την Κύπρο. Ο Δημήτρης εντάχθηκε στο δυναμικό της IBM το 2008, αρχικά ως Project Manager στο τμήμα Τεχνολογικών Υπηρεσιών. Ο Δημήτρης είναι κάτοχος Διδακτορικού Διπλώματος Πληροφορικής από το Πανεπιστήμιο Πατρών (Τμήμα Μηχανικών Η/Υ και Πληροφορικής).

Μαρία Στεργίου
Μαρία Στεργίου
Business Commercial Director, NOVA
/files/speakers/stergiou_s.png
Βιογραφικό

Μαρία Στεργίου

Business Commercial Director, NOVA

Η Μαρία Στεργίου εντάχθηκε στο δυναμικό της Nova τον Αύγουστο του 2021 ως Business Commercial Director, διαθέτοντας περισσότερα από 20 χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας στη βιομηχανία λογισμικού & υπηρεσιών πληροφορικής (ΙΤ software), ρόλους πωλήσεων και στρατηγικών επιχειρηματικών δραστηριοτήτων, όπου διακρίνονταν για την επιτυχημένη επιχειρησιακή ανάπτυξη και τη δημιουργία ισχυρών σχέσεων με τους πελάτες. Σήμερα, είναι υπεύθυνη για τον τομέα στρατηγικής ανάπτυξης του Εταιρικού και Δημόσιου πεδίου της εταιρείας στην Ελλάδα, χαράζοντας τον δρόμο προς την δημιουργία ισχυρών συνεργασιών με πελάτες που αξιοποιούν τις καινοτόμες υπηρεσίες της Nova στο ταξίδι τους προς τον ψηφιακό μετασχηματισμό. Η Μαρία έχει σπουδάσει στο Ηνωμένο Βασίλειο και είναι κάτοχος τίτλου MBA και διδακτορικού διπλώματος (PhD) στον Oργανωτικό Mετασχηματισμό.

Νίκος Χριστοδούλου
Νίκος Χριστοδούλου
Partner, Consulting Leader, Deloitte Greece
/files/speakers/xristodoulou_s.png
Βιογραφικό

Νίκος Χριστοδούλου

Partner, Consulting Leader, Deloitte Greece

Ο Νίκος Χριστοδούλου είναι από το 2018, o Επικεφαλής Partner των Συμβουλευτικών Υπηρεσιών της Deloitte Ελλάδας. Έχει μεγάλη εμπειρία στο σχεδιασμό και τη διαχείριση μεγάλων έργων, στην ανάπτυξη επιχειρηματικών σχεδίων για επενδύσεις σε νέες τεχνολογίες και στη δημιουργία νέων ψηφιακών δομών. Πριν από την Deloitte, από το 2011 εως το 2018, εργάστηκε στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδας ως Group COO και CIO. Ως Γενικός Διευθυντής Λειτουργικής Στήριξης και Πληροφορικής του Ομίλου, ήταν υπεύθυνος για τη διαχείριση του συνόλου των λειτουργιών του Ομίλου, της ψηφιοποίησης, των εργασιών back office, των ταμειακών εργασιών, της διαχείρισης ακινήτων και των τεχνικών υπηρεσιών. Ο Νίκος είναι κάτοχος πτυχίου Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Ηλ. Υπολογιστών από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, κάτοχος MBA από το Warwick Business School καθώς και Διδακτορικού Διπλώματος (PhD) από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Τέλος έχει εργαστεί ως ερευνητής στο INSEAD (Γαλλία) και στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο.

Γιώτα Παπαρίδου
Γιώτα Παπαρίδου
Πρόεδρος ΔΣ ΣΕΠΕ
/files/speakers/paparidou_2.jpg
Βιογραφικό

Γιώτα Παπαρίδου

Πρόεδρος ΔΣ ΣΕΠΕ

Η Γιώτα Παπαρίδου γεννήθηκε στην Κωνσταντινούπολη και είναι έγγαμος. Σπούδασε στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής κατέχοντας B.Sc. στην Πληροφορική και Οικονομικές επιστήμες και Μ.Sc. στα εφαρμοσμένα μα¬θηματικά. Έχει διατελέσει Διευθύντρια Πωλήσεων Ιδιωτικού Τομέα και Διευ¬θύντρια Συμβουλευτικών Υπηρεσιών και Έργων στην πολυεθνική εταιρεία Digital Equipment Hellas S.A. Το 1994 ίδρυσε την εταιρεία SyNET AEBE στην οποία μέχρι και το Δεκέμβριο του 2009 ήταν Πρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου και Διευθύνουσα Σύμβουλος. Από το 2003 είναι μέλος του Δ.Σ. του ΣΕΠΕ (Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Πληροφορικής & Επικοινωνιών Ελλάδας) κατέχοντας διάφορες θέσεις ευθύνης. Παράλληλα, από τον Αύγουστο του 2005 έως και τον Οκτώβριο του 2012 υπήρξε μέλος του Δ.Σ. της Κοινωνίας της Πληροφορίας Α.Ε., εκπροσωπώντας το ΣΕΠΕ στον Οργανισμό αυτό.

Σπύρος Παμπουκίδης
Σπύρος Παμπουκίδης
Α' Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος ΔΣ ΣΕΠΕ
/files/speakers/pampoukidis_2.jpg
Βιογραφικό

Σπύρος Παμπουκίδης

Α' Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος ΔΣ ΣΕΠΕ

Από το 2008 έως σήμερα, είναι Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας επενδύσεων Blue Value ΑΕ, ενώ από το 1999 έως σήμερα είναι Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Ανώνυμης Εταιρείας Πληροφορικής OTS A.E. Διετέλεσε Αντιπρόεδρος της Altec ΑΒΕΕ για το διάστημα 2008 - 2017. Είναι Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Πληροφορικής & Επικοινωνιών Ελλάδας (ΣΕΠΕ), ενώ διετέλεσε μέλος του Δ.Σ. του Συνδέσμου Εταιρειών Πληροφορικής Βορείου Ελλάδος. Μέλος της Διοικούσας Επιτροπής της Αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρείας Πολιτεία Γνώσεων και Μέλος της Association for Experiential Education. Σπουδές: 1984 -1989, Τμήμα Επιστήμης Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Κρήτης, 2004 – 2005, Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στην Διοίκηση Επιχειρήσεων της Ελληνικής Εταιρείας Διοίκησης Επιχειρήσεων, 2010 – 2014, Σπουδές στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Διασφάλισης Ποιότητας του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου, 2016 Πιστοποίηση στην μέθοδο Lego Serious Play. Μιλάει Αγγλικά και Γερμανικά και είναι έγγαμος με δύο παιδιά.

Βασίλης Ορφανός
Βασίλης Ορφανός
Β’ Αντιπρόεδρος ΣΕΠΕ
/files/speakers/orfanos2.jpg
Βιογραφικό

Βασίλης Ορφανός

Β’ Αντιπρόεδρος ΣΕΠΕ

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1968. Σπούδασε Marketing & Διοίκηση Επιχειρήσεων και είναι κάτοχος Master in Business Administration από το Nottingham Trent University. Άρχισε την καριέρα του στο χώρο της Πληροφορικής το 1991. Εργάστηκε στην εταιρεία «PC SYSTEMS» για 16 συναπτά έτη (1996-2012), από το 2001 ανέλαβε καθήκοντα Γενικού Διευθυντή της εταιρείας, ενώ παράλληλα συμμετείχε στο Διοικητικό Συμβούλιο ως Εκτελεστικό Μέλος (2003 - 2012). Το 2012 εντάχθηκε στο δυναμικό της «GLOBO Technologies», ως Γενικός Διευθυντής και Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου έως το 2016. Το 2016 εντάχθηκε στο δυναμικό της «SingularLogic» ως σύμβουλος Διοίκησης με ευθύνη της εμπορικής πολιτικής της μεγαλύτερης εταιρείας κατασκευής Λογισμικού στην Ελλάδα, ενώ παράλληλα αναλαμβάνει την εμπορική διεύθυνση της Singular Integration Services με επίτευξη μεγάλου growth πωλήσεων. Το 2018 αναλαμβάνει ως πρόεδρος της εταιρείας «Digisec» την οποία βάζει στον χώρο της Αιολικής Ενέργειας με ένα σύστημα περιβαντολογικής προστασίας το Bird Monitoring System που έχει αναπτύξει o ίδιος και μπαίνει σε ανεμογεννήτριες. Από το 2013 έχει ιδρύσει την συμβουλευτική εταιρεία «GoCom» με πελάτες τις μεγαλύτερες εταιρείες πληροφορικής. Την περίοδο 2002 - 2013 διατέλεσε Πρόεδρος Επιτροπών Διοίκησης στην πρώτη και μεγαλύτερη Κοινοπραξία Εταιρειών Πληροφορικής στην Ελλάδα (Altec, Infoquest, Intrasoft, PC SYSTEMS). Το 2005, εκλέχθηκε για πρώτη φορά στο Διοικητικό Συμβούλιο του «ΣΕΠΕ», θέση την οποία κατέχει έως και σήμερα ως Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου. Αποτελεί επίσης ιδρυτικό μέλος του Ελληνικού «Information Technology Service Management Forum (ITSMF)», στο Διοικητικό Συμβούλιο του οποίου διετέλεσε Αντιπρόεδρος από το 2008. Από το 2008 μέχρι το 2013 ήταν μέλος στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Ερευνητικού Κέντρου Καινοτομίας στις Τεχνολογίες της Πληροφορίας, των Επικοινωνιών και της Γνώσης «Αθηνά».Έχει διατελέσει Πρόεδρος στο Διοικητικό Συμβούλιο της «Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης Αττικής» από το 2009 έως το 2011 ενώ είναι εθελοντής από το 2004.

Γιάννης Σύρρος
Γιάννης Σύρρος
Γενικός Διευθυντής ΣΕΠΕ, Μέλος ΔΣ DIGITALEUROPE & Chairman WITSA
/files/speakers/sirros_2.jpg
Βιογραφικό

Γιάννης Σύρρος

Γενικός Διευθυντής ΣΕΠΕ, Μέλος ΔΣ DIGITALEUROPE & Chairman WITSA

Είναι Γενικός Διευθυντής του ΣΕΠΕ, Chairman του WITSA (World Information Technology and Services Alliance) και Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του DIGITALEUROPE (European Digital Technology Industry Association). Είναι Μηχανικός Πληροφορικής με μεταπτυχιακές σπουδές από τα πανεπιστήμια East Anglia και Hertfordshire, σε Information Systems και Management αντίστοιχα με εμπειρία 28 ετών στον κλάδο Ψηφιακής Τεχνολογίας. Έχει επίσης διατελέσει Σύμβουλος για θέματα Κοινωνίας της Πληροφορίας στα Υπουργεία Οικονομίας και Οικονομικών, Υγείας και Πρόνοιας, Εσωτερικών Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης και στο Υπουργείο Μεταφορών και Επικοινωνιών. Υπήρξε μέλος της Επιτροπής Κατάρτισης για το σχεδιασμό του Επιχειρησιακού Προγράμματος “Κοινωνία της Πληροφορίας” στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ. Παράλληλα, συμμετείχε ως εμπειρογνώμονας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, για την αξιολόγηση προτάσεων στο πλαίσιο του 5th RTD Framework Programme. Στο παρελθόν έχει εργαστεί σε επιχειρήσεις του κλάδου για το σχεδιασμό, ανάπτυξη και υποστήριξη προϊόντων, εφαρμογών και υπηρεσιών Ψηφιακής Τεχνολογίας.

Δημήτρης Μαλλάς
Δημήτρης Μαλλάς
Δημοσιογράφος, CNN Greece
/files/speakers/mallas2.jpg
Βιογραφικό

Δημήτρης Μαλλάς

Δημοσιογράφος, CNN Greece

Ο Δημήτρης Μαλλάς έχει περισσότερα από 24 χρόνια εμπειρίας στο χώρο της δημοσιογραφίας. Από το 1995 ασχολείται με το χώρο της τεχνολογίας και έχει βρεθεί στα μεγαλύτερα συνέδρια και εκθέσεις του κλάδου την τελευταία 15ετία, ενώ έχει συνομιλήσει με υψηλόβαθμα στελέχη από όλες τις μεγάλες εταιρείες του κλάδου της τεχνολογίας. Τα άρθρα του συνδυάζουν συνήθως τόσο την τεχνολογική όσο και την επιχειρηματική πλευρά ενός θέματος, ενώ στα ενδιαφέροντα του περιλαμβάνεται και το οικοσύστημα των startups και της καινοτομίας στην Ελλάδα. Συνεργάζεται με το CNN Greece, το Banks.com.gr, ενώ αρθρογραφεί ακόμη στο deasy.gr και το Web World News. Γεννήθηκε στις 4 Δεκεμβρίου 1973 στην Αθήνα και είναι απόφοιτος του Τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Μιλά πολύ καλά αγγλικά και γνωρίζει αρκετά καλά τα γαλλικά.

Νίκος Υποφάντης
Νίκος Υποφάντης
Δημοσιογράφος, ΣΚΑΙ TV & Radio
/files/speakers/ypofantis2.jpg
Βιογραφικό

Νίκος Υποφάντης

Δημοσιογράφος, ΣΚΑΙ TV & Radio

Γεννήθηκε το 1977 και από τότε όταν είδε ότι υπάρχει μόνο η ΥΕΝΕΔ για τηλεόραση και όταν άκουσε ότι το μόνο ραδιόφωνο ήταν η Κρατική Ραδιοφωνία με τις κουδούνες, έβαλε στόχο να γίνει δημοσιογράφος... Όταν μεγάλωσε λίγο ακόμα και αφού είχε πάρει το βάπτισμα του αέρα στα τοπικά μέσα του Πειραιά, εφημερίδες, ραδιόφωνα, τηλεόραση σε ηλικία 17 ετών, εμμέσως μετά από τις παράλληλες υποχρεώσεις του, Σχολή Δημοσιογραφίας, Ισπανικά και Πολεμικό Ναυτικό, χτύπησε την πόρτα του ΣΚΑΪ 100,3 το 2000, ρωτώντας αν οι νέοι δημοσιογράφοι έχουν ελπίδα να λεν τα πράγματα έτσι όπως τα βλέπουν... “Έφτασες σε καλό σχολείο, κόπιασε”, του απάντησαν και έτσι από τότε, έως σήμερα μεταφέρει μέσα από το ρεπορτάζ του ότι βλέπει. Έχει μεγαλώσει στην Νίκαια του Πειραιά. Μιλάει Ισπανικά, Αγγλικά.

© 1995 - 2022 Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Πληροφορικής & Επικοινωνιών Ελλάδας - ΣΕΠΕ