ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΗΣ Α.E. ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ
GR EN
#SEPEdef
Κρίστιαν Χατζημηνάς
Κρίστιαν Χατζημηνάς
Πρόεδρος ΔΣ, Ελληνική Ένωση Επιχειρηματιών (Ε.ΕΝ.Ε.)
/files/speakers/xatziminas_s.png
Βιογραφικό

Κρίστιαν Χατζημηνάς

Πρόεδρος ΔΣ, Ελληνική Ένωση Επιχειρηματιών (Ε.ΕΝ.Ε.)

Ο Κρίστιαν Χατζημηνάς αποφοίτησε το 1981 από το Πανεπιστήμιο Columbia με B.A. στην Οικονομία και το 1983 από το Wharton Business School της Πενσυλβάνιας με MBA στον τομέα των Επιχειρήσεων και των Οικονομικών. Το 1987 ίδρυσε την πρώτη του εταιρία στη Νέα Υόρκη, ενώ το 1989 ίδρυσε την EFA VENTURES στην Αθήνα. Πολύ σύντομα, η EFA VENTURES έγινε ένας από τους κορυφαίους προμηθευτές υπηρεσιών βιομηχανικής συνεργασίας στον κόσμο. Το 1997 ίδρυσε τη ΤΗΕΟΝ SENSORS (www.theon.com), που αποτελεί σήμερα τη μοναδική Ελληνική εταιρία σχεδίασης και παραγωγής ηλεκτρο-οπτικών οργάνων night vision και thermal με εφαρμογές στην άμυνα και την ασφάλεια. Με έδρα και εργοστάσια στο Κορωπί, γραφεία στη Γερμανία (Βέτσλαρ), στις ΗΠΑ (Άρλινγκτον), στο Ντουμπάι, στο Άμπου Ντάμπι, στη Λευκωσία και στη Σιγκαπούρη, και γραμμή συμπαραγωγής στις ΗΠΑ, την Ελβετία, τη Σαουδική Αραβία, τη Μέση και Άπω Ανατολή, η εταιρία έχει προχωρήσει σε συμβάσεις με περισσότερες από 66 χώρες ανά τον κόσμο, έχοντας καθιερωθεί ως ηγέτιδα εταιρία σε παγκόσμιο επίπεδο στην αγορά συστημάτων νυχτερινής όρασης. Σήμερα, ο Κρίστιαν Χατζημηνάς είναι Πρόεδρος του EFA GROUP, κορυφαίου παρόχου υπηρεσιών και κατασκευαστικού Ομίλου εταιριών, με περισσότερα από 30 χρόνια εμπειρίας στις παγκόσμιες αγορές της Αεροδιαστημικής, Άμυνας, Υψηλής Τεχνολογίας και Ασφάλειας. Εκτός από τη THEON SENSORS, ο Όμιλος αποτελείται από διεθνείς εταιρίες υψηλής τεχνολογίας, όπως η EFA VENTURES (www.efaventures.com), η SCYTALYS (www.scytalys.com) και η ES SYSTEMS (www.esenssys.com). Οι δραστηριότητες του EFA GROUP ενισχύονται από την epicos.com, τη μοναδική διεθνώς B2B διαδικτυακή πύλη για το χώρο των βιομηχανιών Αεροδιαστημικής και Άμυνας. Ο κ. Χατζημηνάς είναι επίσης Πρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης Επιχειρηματιών (www.eene.gr), καθώς και ιδρυτής και επίτιμος Πρόεδρος του Συλλόγου Αποφοίτων Wharton της Ελλάδας.

Δημοσθένης Αναγνωστόπουλος
Δημοσθένης Αναγνωστόπουλος
Γενικός Γραμματέας Πληροφοριακών Συστημάτων & Ψηφιακής Διακυβέρνησης
/files/speakers/anagnostopoulos_new_s.jpg
Βιογραφικό

Δημοσθένης Αναγνωστόπουλος

Γενικός Γραμματέας Πληροφοριακών Συστημάτων & Ψηφιακής Διακυβέρνησης

Ο Δημοσθένης Αναγνωστόπουλος είναι Καθηγητής στο Τμήμα Πληροφορικής και Τηλεματικής του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου στο αντικείμενο των Πληροφοριακών Συστημάτων και Προσομοίωσης, ενώ διετέλεσε Πρύτανης του ίδιου Πανεπιστημίου με τετραετή θητεία (9/2011 έως 1/2016) και Κοσμήτορας της Σχολής Ψηφιακής Τεχνολογίας. Εξελέγη Προεδρεύων της Συνόδου Πρυτάνεων των Ελληνικών Πανεπιστημίων (1/2014 έως 6/2014) και διετέλεσε Εθνικός Εκπρόσωπος στην ΕΕ για ICT στο Horizon 2020 (2014 έως 2015). Είναι Πτυχιούχος και Διδάκτορας του Τμήματος Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του Πανεπιστημίου Αθηνών. Είναι, επίσης, Επισκέπτης Καθηγητής στο Πανεπιστήμια του Sussex, UK και Manchester, UK. Την τετραετία 2004-2009 διετέλεσε Γενικός Γραμματέας Πληροφοριακών Συστημάτων του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών. Κατά τη θητεία του δημιουργήθηκαν τα πληροφοριακά συστήματα φορολογίας ακινήτων (ΕΤΑΚ) και περιουσιολογίου (E9), νέο TAXISnet, ηλεκτρονικό τελωνείο (ICISnet), ελεγκτικών υπηρεσιών (ELENXIS), ηλεκτρονικής ενημέρωσης και εξυπηρέτησης συνταξιούχων, ενημέρωσης μέσω κινητής τηλεφωνίας (Μ-TAXIS). Το διάστημα 2019 – 2023, από τη θέση του Γενικού Γραμματέα Πληροφοριακών Συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης, συντέλεσε στην αλματώδη εξέλιξη του ψηφιακού μετασχηματισμού της χώρας μας κατά τα τελευταία έτη.

ΟΜΙΛΗΤΕΣ

Στο digital economy forum 2023: Shaping Greece’s Digital Future θα συμμετέχουν ομιλητές υψηλού κύρους και επιπέδου από την Ελλάδα και το Εξωτερικό, Ευρωπαίοι αξιωματούχοι, επιχειρηματίες και στελέχη τόσο του κλάδου της Πληροφορικής και των Επικοινωνιών, όσο και όλων των παραγωγικών κλάδων της ελληνικής οικονομίας αλλά και εκπρόσωποι θεσμικών φορέων και οργανισμών.

Δημήτρης Σκάλκος
Δημήτρης Σκάλκος
Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Επενδύσεων & ΕΣΠΑ
/files/speakers/skalkos23-1.jpg
Βιογραφικό

Δημήτρης Σκάλκος

Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Επενδύσεων & ΕΣΠΑ

Ο Δημήτρης Σκάλκος γεννήθηκε στην Αθήνα το 1971. Αποφοίτησε από το Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σπουδών του Παντείου Πανεπιστημίου και κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο στις Διεθνείς Σχέσεις από το πανεπιστήμιο του Κεντ στη Μεγάλη Βρετανία. Είναι υποψήφιος διδάκτορας θεσμικών οικονομικών στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου. ‘Έχει συγγράψει τέσσερα βιβλία πολιτικής επιστήμης, οικονομικών μεταρρυθμίσεων και περιφερειακής ανάπτυξης και έχει δημοσιεύσει ικανό αριθμό ερευνητικών άρθρων σε ακαδημαϊκά περιοδικά. Έχει συμμετάσχει ως εισηγητής σε επιστημονικά συνέδρια και αρθρογραφεί τακτικά στον ημερήσιο Τύπο. Από το 2004 εργάζεται στη διαχείριση των κοινοτικών προγραμμάτων ως στέλεχος της ΜΟΔ ΑΕ. Έχει υπηρετήσει ως ειδικός σύμβουλος στα υπουργεία Περιβάλλοντος, Χωροταξίας και Δημοσίων Έργων, Γεωργίας, Οικονομίας και Ανάπτυξης, και ως σύμβουλος του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη σε ζητήματα οικονομικών της ανάπτυξης. Σήμερα είναι γενικός γραμματέας Δημοσίων Επενδύσεων και ΕΣΠΑ στο υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων, μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας και μέλος του ΔΣ της Ελληνικής Αναπτυξιακής Τράπεζας.

Σταύρος Ασθενίδης
Σταύρος Ασθενίδης
Διευθύνων Σύμβουλος Κοινωνία της Πληροφορίας ΜΑΕ
/files/speakers/asthenidis_new_s.png
Βιογραφικό

Σταύρος Ασθενίδης

Διευθύνων Σύμβουλος Κοινωνία της Πληροφορίας ΜΑΕ

Ο Σταύρος Ασθενίδης είναι ο Διευθύνων Σύμβουλος της «Κοινωνία της Πληροφορίας», του βασικού υλοποιητή έργων ψηφιακού μετασχηματισμού για τον ευρύτερο δημόσιο τομέα, του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης. Είναι Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Ε.Μ.Π. με πολυετή εμπειρία στην ανάλυση, σχεδιασμό και υλοποίηση έργων πληροφορικής και κάτοχος Master στην Δημόσια Πολιτική και Διοίκηση από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Στην επαγγελματική του πορεία, έχει διατελέσει σύμβουλος του Ειδικού Γραμματέα Ψηφιακού Σχεδιασμού, του Ειδικού Γραμματέα ΣΔΙΤ & του Γενικού Γραμματέα του Δήμου Αθηναίων. Επί σειρά ετών έχει συνεργαστεί από θέσεις ευθύνης με φορείς όπως ο ΕΦΕΠΑΕ, η Οργανωτική Επιτροπή Ολυμπιακών Αγώνων ΑΘΗΝΑ 2004 και έχει διατελέσει Διευθύνων Σύμβουλος της Αναπτυξιακής Εταιρείας Μηχανογράφησης και Επιχειρησιακών Μονάδων ΟΤΑ (ΔΑΕΜ Α.Ε.) του Δήμου Αθηναίων. Από το 2019 κατέχει τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου στην Κοινωνία της Πληροφορίας ΑΕ (ΚτΠ).

Ευάγγελος Καντάς
Ευάγγελος Καντάς
Cybersecurity Expert, ENISA
/files/speakers/kantas-2.jpg
Βιογραφικό

Ευάγγελος Καντάς

Cybersecurity Expert, ENISA

Γιάννος Κοντόπουλος
Γιάννος Κοντόπουλος
Διευθύνων Σύμβουλος Ομίλου Χρηματιστηρίου Αθηνών
/files/speakers/kontopoulos2.jpg
Βιογραφικό

Γιάννος Κοντόπουλος

Διευθύνων Σύμβουλος Ομίλου Χρηματιστηρίου Αθηνών

Ο κ. Κοντόπουλος έχει μακρά και επιτυχημένη διεθνή εμπειρία στις παγκόσμιες κεφαλαιαγορές. Ήταν Partner, Chief Macro Strategist στο CQS Fund στο Λονδίνο, με προϋπηρεσία σε UBS και Merrill Lynch, ενώ έχει διατελέσει CEO στη Eurobank Asset Management. Έχει εργαστεί σε ανώτερες διευθυντικές θέσεις της χρηματαγοράς στη Νέα Υόρκη, στο Λονδίνο και στην Αθήνα. Ξεκίνησε την καριέρα του στη Wall Street, στην Salomon Brothers. Έχει διατελέσει Managing Director σε δύο από τις μεγαλύτερες διεθνείς τράπεζες επενδύσεων, όπως η UBS και η Merrill Lynch, όπου δημιούργησε και διηύθυνε μεγάλες ομάδες κορυφαίων αναλυτών, χτίζοντας ένα εκτεταμένο διεθνές δίκτυο επαφών με μεγάλους και σημαντικούς επενδυτικούς οίκους ανά τον κόσμο. Στην Ελλάδα, έχει εργαστεί ως Chief Investment Officer της Eurobank καθώς και ως διευθύνων σύμβουλος της Eurobank Asset Management. Έχει εργαστεί επίσης και σε καίριες θέσεις σε hedge funds του εξωτερικού με επενδύσεις δισ στην παγκόσμια αγορά. Ο κ. Κοντόπουλος είναι κάτοχος τίτλων Ph.D., M.Phil., και M.A στα οικονομικά από το Columbia University και A.B., επίσης στα οικονομικά από το Harvard University. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη.

Δρ. Γιώργος Ξηρογιάννης
Δρ. Γιώργος Ξηρογιάννης
Γενικός Διευθυντής Σύνδεσμος Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ)
/files/speakers/xirogiannis2.jpg
Βιογραφικό

Δρ. Γιώργος Ξηρογιάννης

Γενικός Διευθυντής Σύνδεσμος Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ)

Ο Γιώργος είναι σήμερα Γενικός Διευθυντής στον ΣΕΒ, Διευθύνων Σύμβουλος στον ερευνητικό / αναπτυξιακό βραχίονά του τη «Στέγη της Ελληνικής Βιομηχανίας ΑΕ» και Aντιπρόεδρος στον εκπαιδευτικό βραχίονά του ΣΕΒ-ΙΒΕΠΕ. Είναι ανεξάρτητο μέλος του Δ.Σ. της Entersoft, καθώς και μέλος του Advisory Board του EGG στη Eurobank. Έχει επίσης τη θέση του προεδρεύοντος των εργασιών της BusinessEurope σε θέματα διεθνών αγορών. Την περίοδο 2019-2022 είχε τη θέση του Αναπληρωτή Γενικού Διευθυντή του ΣΕΒ, συντονίζοντας τα κρίσιμα θέματα της βιομηχανικής πολιτικής, των αναπτυξιακών στρατηγικών, των επενδύσεων, της ψηφιακής οικονομίας, της περιφερειακής ανάπτυξης και του διεθνούς εμπορίου. Την περίοδο 2012-2019 κατείχε διευθυντικές θέσεις στον ΣΕΒ. Πριν τον ΣΕΒ διατέλεσε Ανώτερος Διευθυντής στην PwC, όπου διεύθυνε σημαντικά έργα Strategy & Operations στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Έχει διδάξει προπτυχιακά και μεταπτυχιακά μαθήματα στο πανεπιστήμιο Πειραιά και το πανεπιστήμιο Αιγαίου. Διαθέτει σημαντικό συγγραφικό και επιστημονικό έργο σε θέματα τεχνολογιών αιχμής και σύγχρονης επιχειρηματικότητας. Ο Γιώργος είναι διδάκτωρ (Ph.D.) τεχνητής νοημοσύνης του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών του Πανεπιστημίου Heriot-Watt, Edinburgh, Βρετανία, κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος (M.Sc.) στην τεχνητή νοημοσύνη από το Bristol University, Βρετανία και πτυχιούχος μαθηματικός του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Βασίλειος Παπακώστας
Βασίλειος Παπακώστας
Διευθυντής, Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, Αρχηγείο Ελληνικής Αστυνομίας
/files/speakers/papakostas2.jpg
Βιογραφικό

Βασίλειος Παπακώστας

Διευθυντής, Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, Αρχηγείο Ελληνικής Αστυνομίας

Ο Βασίλειος Ε. Παπακώστας φέρει το βαθμό του Αστυνομικού Διευθυντή και κατέχει τη θέση του Διευθυντή της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος του Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας από το 2018. Αποφοίτησε με άριστα από τη Σχολή Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας, το έτος 1997 και από την Σχολή Μετεκπαίδευσης & Επιμόρφωσης Επιτελών Στελεχών της Ελληνικής Αστυνομίας, το έτος 2010. Κατέχει Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης από το Τμήμα Μηχανικών Πληροφοριακών & Επικοινωνιακών Συστημάτων του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Είναι Υποψήφιος Διδάκτωρ του Τμήματος Μηχανικών Πληροφοριακών και Επικοινωνιακών Συστημάτων του Πανεπιστημίου Αιγαίου, στη Θεματική περιοχή Τεχνητή Νοημοσύνη - Artificial Intelligence. Κατέχει την πιστοποίηση PR 320 certification: ISO 27001:2013 Lead Auditor (Information Security Management Systems - ISMS), Chief Inspector Auditor. Έχει πιστοποιηθεί ως Εκπαιδευτής Ενηλίκων, σε θέματα Παροχής Υπηρεσιών ασφάλειας, από τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (πρώην Ε.Κε.Πις) του Υπουργείου Παιδείας. Κατέχει την ειδικότητα του Προγραμματιστή Η/Υ και έχει υπηρετήσει επί 13 χρόνια σε θέσεις ευθύνης ως Manager και Project Manager στη Διεύθυνση Πληροφορικής του Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας, στον τομέα του σχεδιασμού μηχανογραφημένων Πληροφοριακών Συστημάτων και την ανάπτυξη Μηχανογραφικών Εφαρμογών, καθώς και στον τομέα δημιουργίας και υποστήριξης των κατάλληλων Τεχνικών και Λειτουργικών Υποδομών Πληροφορικής.

Μανώλης Γρηγοράκης
Μανώλης Γρηγοράκης
Chief Technology Officer, Nova
/files/speakers/grigorakis_s.jpg
Βιογραφικό

Μανώλης Γρηγοράκης

Chief Technology Officer, Nova

Ο Μανώλης Γρηγοράκης εντάχθηκε στο δυναμικό της Nova τον Μάιο του 2022, αναλαμβάνοντας τον ρόλο του Chief Technology Officer στην κοινή διοικητική ομάδα Nova και Wind. Διαθέτει περισσότερα από 25 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο των Τηλεπικοινωνιών και Τεχνολογίας, με θέσεις αυξημένης ευθύνης τόσο στη Vodafone όσο και στη Victus, όπου ήταν και μέλος της διοικητικής της ομάδας. Έχει ηγηθεί πολυδιάστατων έργων ανάπτυξης και μετασχηματισμού στους τομείς των τηλεπικοινωνιακών δικτύων και συστημάτων τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο. Έχει σπουδάσει Φυσικός στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και κατέχει MSc in Electronics & Radio Communications από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και ΜΒΑ από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Θεόδωρος Θεοδωρής
Θεόδωρος Θεοδωρής
Head of Data Center Facilities, Huawei Greece
/files/speakers/theodoris2.jpg
Βιογραφικό

Θεόδωρος Θεοδωρής

Head of Data Center Facilities, Huawei Greece

Το 2021, ο κ. Θεόδωρος Θεοδωρής εντάχθηκε ως επικεφαλής της Data Center δραστηριότητας στη Huawei, επιβλέποντας την στρατηγική προώθηση και εφαρμογή ασφαλών, έξυπνων και αξιόπιστων λύσεων σε κέντρα δεδομένων σε Βαλκάνια, Ελλάδα και Κύπρο. Κατά τη διάρκεια της 17χρονης επαγγελματικής του πορείας, έχει αναλάβει εμπορικούς ρόλους στο marketing και πωλήσεις σε εξέχουσες πολυεθνικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται σε τομείς της πληροφορικής, βιομηχανίας και ενέργειας. Είναι απόφοιτος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός (B.Eng.) με μεταπτυχιακούς τίτλους στη Διασφάλιση Ποιότητας (M.Sc.), Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA), Ενέργεια (Exec. Dip). Συμμετέχει ενεργά σε ημερίδες στον ακαδημαϊκό χώρο και παράλληλα στηρίζοντας συμβουλευτικά τον επαγγελματικό προσανατολισμό και απορρόφηση των απόφοιτων στο ΤΠΕ κλάδο. Συμμετέχει σε διεθνή συνέδρια που αφορούν την Ενέργεια και τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό και ενημερώνεται συνεχώς για τις τελευταίες τεχνολογίες και εξελίξεις του κλάδου.

Αριστόδημος Θωμόπουλος
Αριστόδημος Θωμόπουλος
Αντιπρόεδρος ΔΣ & Partner, DIADIKASIA Business Consulting (DBC)
/files/speakers/thomopoulos-new2.jpg
Βιογραφικό

Αριστόδημος Θωμόπουλος

Αντιπρόεδρος ΔΣ & Partner, DIADIKASIA Business Consulting (DBC)

Ο Αριστόδημος Θωμόπουλος είναι διπλωματούχος Χημικός Μηχανικός του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, κάτοχος ΜΒΑ από το University of Wales, Cardiff (UK) και υποψήφιος διδάκτορας στη Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών του ΕΜΠ. Σήμερα είναι Αντιπρόεδρος ΔΣ και συνέταιρος της DIADIKASIA Business Consulting (DBC). Διαθέτει άνω των 20ετών συμβουλευτική εμπειρία στην παροχή υπηρεσιών τεχνικής υποστήριξης φορέων του δημοσίου και ευρύτερου δημοσίου τομέα σε θέματα ανασχεδιασμού και εισαγωγής Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών. Ειδικεύεται στη στρατηγική και την τεχνολογία, έχοντας αποκτήσει εξειδίκευση σε έργα λειτουργικού και ψηφιακού μετασχηματισμού της Δημόσιας Διοίκησης. Έχει διευθύνει πληθώρα σύνθετων προγραμμάτων και έργων τεχνικής υποστήριξης Φορέων και Οργανισμών για την ενίσχυση της διαλειτουργικότητας διαδικασιών και συστημάτων και την παροχή ηλεκτρονικών υπηρεσιών προς τους Πολίτες. Διαθέτει παράλληλα πολυετή συμβουλευτική εμπειρία στο σχεδιασμό και την εφαρμογή προγραμμάτων οργανωτικού εκσυγχρονισμού και απλούστευσης επιχειρησιακών διαδικασιών για τη μείωση των διοικητικών βαρών. Έχει σε βάθος γνώση των κανονισμών και των διαδικασιών των Ευρωπαϊκών Διαρθρωτικών και Επενδυτικών Ταμείων, παρέχοντας υπηρεσίες Project Management Office για την παρακολούθηση υλοποίησης και τη διαχείριση Συγχρηματοδοτούμενων Έργων και Προγραμμάτων.

Κωνσταντίνος Καμάρας
Κωνσταντίνος Καμάρας
Αντιπρόεδρος Δ.Σ. Atcom
/files/speakers/kamaras_2.jpg
Βιογραφικό

Κωνσταντίνος Καμάρας

Αντιπρόεδρος Δ.Σ. Atcom

Ο Κωνσταντίνος Καμάρας είναι Αντιπρόεδρος Δ.Σ. της ATCOM. Συμμετέχει στο Δ.Σ. της εταιρείας από το 2006, με ευθύνη την στρατηγική εταιρική επικοινωνία και την επιχειρηματική ανάπτυξη. Ασχολείται με τα digital media από το 1994 ενώ παράλληλα συμμετέχει ενεργά σε σχετικούς διεθνείς οργανισμούς όπως στο IAB Europe, ως Chairman Emeritus, και στην Online Publishers Association (OPA) Europe, ως Επικεφαλής του Προγράμματος "Best Practices in Digital Publishing".

Μιχάλης Κασιμιώτης
Μιχάλης Κασιμιώτης
Διευθύνων Σύμβουλος, Hewlett Packard Enterprise Ελλάδος & Κύπρου
/files/speakers/kasimiotis_2.jpg
Βιογραφικό

Μιχάλης Κασιμιώτης

Διευθύνων Σύμβουλος, Hewlett Packard Enterprise Ελλάδος & Κύπρου

Ο Μιχάλης Κασιμιώτης είναι ο Διευθύνων Σύμβουλος για την HPE Ελλάδος και Κύπρου από τον Ιανουάριο 2018. Προσλήφθηκε από την HP το 1994 ως Presales Manager στο Enterprise Systems Group της εταιρείας. Το 2002 διετέλεσε για πέντε έτη καθήκοντα Διευθυντή ESSN Μanager οδηγώντας τις κατηγορίες προϊόντων ISS and UNIX στην πρώτη θέση της αγοράς. Από το 2007 έως και το 2013 ο Μιχάλης Κασιμιώτης ανέλαβε τη θέση του Διευθυντή Πωλήσεων για το Enterprise Group και αργότερα για το Technology Services Group της HP στην Ελλάδα και την Κύπρο. Το 2013 ανέλαβε περιφερειακό ρόλο ως Technology Services Support Manager για τις περιοχές της Ελλάδας, Κύπρου και Αφρικής. Είναι κάτοχος Μάστερ Information Technology από το Πανεπιστήμιο της Γλασκώβης.

Ιάσων Καταρόπουλος
Ιάσων Καταρόπουλος
Chief Commercial Officer, ATCOM
/files/speakers/kataropoulos_s.jpg
Βιογραφικό

Ιάσων Καταρόπουλος

Chief Commercial Officer, ATCOM

Ο Ιάσων Καταρόπουλος, Chief Commercial Officer της ATCOM, υπεύθυνος για την επίβλεψη του πελατολογίου της εταιρείας, τη στρατηγική και εμπορική ανάπτυξη των προϊόντων και υπηρεσιών της και την πελατοκεντρική ευθυγράμμισή τους με τις παραγωγικές διαδικασίες της εταιρείας. Με περισσότερα από 20 έτη εμπειρίας στο IT, ο κ. Καταρόπουλος εξειδικεύεται στον σχεδιασμό και υλοποίηση στρατηγικών Digital & Business Transformation για τις επιχειρήσεις.

© 1995 - 2023 Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Πληροφορικής & Επικοινωνιών Ελλάδας - ΣΕΠΕ