Γιώτα Παπαρίδου
Γιώτα Παπαρίδου
Πρόεδρος ΔΣ ΣΕΠΕ
/files/speakers/paparidou_new2.jpg
Βιογραφικό

Γιώτα Παπαρίδου

Πρόεδρος ΔΣ ΣΕΠΕ

Η Γιώτα Παπαρίδου γεννήθηκε στην Κωνσταντινούπολη και είναι έγγαμος. Σπούδασε στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής κατέχοντας B.Sc. στην Πληροφορική και Οικονομικές επιστήμες και Μ.Sc. στα εφαρμοσμένα μα¬θηματικά. Έχει διατελέσει Διευθύντρια Πωλήσεων Ιδιωτικού Τομέα και Διευ¬θύντρια Συμβουλευτικών Υπηρεσιών και Έργων στην πολυεθνική εταιρεία Digital Equipment Hellas S.A. Το 1994 ίδρυσε την εταιρεία SyNET AEBE στην οποία μέχρι και το Δεκέμβριο του 2009 ήταν Πρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου και Διευθύνουσα Σύμβουλος. Από το 2003 είναι μέλος του Δ.Σ. του ΣΕΠΕ (Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Πληροφορικής & Επικοινωνιών Ελλάδας) κατέχοντας διάφορες θέσεις ευθύνης. Παράλληλα, από τον Αύγουστο του 2005 έως και τον Οκτώβριο του 2012 υπήρξε μέλος του Δ.Σ. της Κοινωνίας της Πληροφορίας Α.Ε., εκπροσωπώντας το ΣΕΠΕ στον Οργανισμό αυτό.

Σπύρος Παμπουκίδης
Σπύρος Παμπουκίδης
Α' Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος ΔΣ ΣΕΠΕ
/files/speakers/pampoukidis_2.jpg
Βιογραφικό

Σπύρος Παμπουκίδης

Α' Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος ΔΣ ΣΕΠΕ

Από το 2008 έως σήμερα, είναι Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας επενδύσεων Blue Value ΑΕ, ενώ από το 1999 έως σήμερα είναι Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Ανώνυμης Εταιρείας Πληροφορικής OTS A.E. Διετέλεσε Αντιπρόεδρος της Altec ΑΒΕΕ για το διάστημα 2008 - 2017. Είναι Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Πληροφορικής & Επικοινωνιών Ελλάδας (ΣΕΠΕ), ενώ διετέλεσε μέλος του Δ.Σ. του Συνδέσμου Εταιρειών Πληροφορικής Βορείου Ελλάδος. Μέλος της Διοικούσας Επιτροπής της Αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρείας Πολιτεία Γνώσεων και Μέλος της Association for Experiential Education. Σπουδές: 1984 -1989, Τμήμα Επιστήμης Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Κρήτης, 2004 – 2005, Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στην Διοίκηση Επιχειρήσεων της Ελληνικής Εταιρείας Διοίκησης Επιχειρήσεων, 2010 – 2014, Σπουδές στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Διασφάλισης Ποιότητας του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου, 2016 Πιστοποίηση στην μέθοδο Lego Serious Play. Μιλάει Αγγλικά και Γερμανικά και είναι έγγαμος με δύο παιδιά.

ΟΜΙΛΗΤΕΣ

Στο digital economy forum 2022: digital Greece in the spotlight συμμετέχουν και φέτος ομιλητές υψηλού κύρους και επιπέδου από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Παράλληλα, θα λάβουν μέρος εκπρόσωποι και επιχειρηματίες τόσο του κλάδου της Πληροφορικής και των Επικοινωνιών, όσο και όλων των παραγωγικών κλάδων της Ελληνικής οικονομίας. (* Αναμένεται επιβεβαίωση)

Φανούρης Δρακάκης
Φανούρης Δρακάκης
Δημοσιογράφος, 2045.gr & deasy.gr
/files/speakers/drakakis_s.png
Βιογραφικό

Φανούρης Δρακάκης

Δημοσιογράφος, 2045.gr & deasy.gr

Όλγα Κλώντζα
Όλγα Κλώντζα
Δημοσιογράφος, TO BHMA, ot.gr
/files/speakers/klotza_s.png
Βιογραφικό

Όλγα Κλώντζα

Δημοσιογράφος, TO BHMA, ot.gr

Δημήτρης Μαλλάς
Δημήτρης Μαλλάς
Δημοσιογράφος, CNN Greece
/files/speakers/mallas_new2_s.png
Βιογραφικό

Δημήτρης Μαλλάς

Δημοσιογράφος, CNN Greece

Ο Δημήτρης Μαλλάς έχει περισσότερα από 24 χρόνια εμπειρίας στο χώρο της δημοσιογραφίας. Από το 1995 ασχολείται με το χώρο της τεχνολογίας και έχει βρεθεί στα μεγαλύτερα συνέδρια και εκθέσεις του κλάδου την τελευταία 15ετία, ενώ έχει συνομιλήσει με υψηλόβαθμα στελέχη από όλες τις μεγάλες εταιρείες του κλάδου της τεχνολογίας. Τα άρθρα του συνδυάζουν συνήθως τόσο την τεχνολογική όσο και την επιχειρηματική πλευρά ενός θέματος, ενώ στα ενδιαφέροντα του περιλαμβάνεται και το οικοσύστημα των startups και της καινοτομίας στην Ελλάδα. Συνεργάζεται με το CNN Greece, το Banks.com.gr, ενώ αρθρογραφεί ακόμη στο deasy.gr και το Web World News. Γεννήθηκε στις 4 Δεκεμβρίου 1973 στην Αθήνα και είναι απόφοιτος του Τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Μιλά πολύ καλά αγγλικά και γνωρίζει αρκετά καλά τα γαλλικά.

Νίκος Υποφάντης
Νίκος Υποφάντης
Δημοσιογράφος, Action 24
/files/speakers/ypofantis2.jpg
Βιογραφικό

Νίκος Υποφάντης

Δημοσιογράφος, Action 24

Γεννήθηκε το 1977 και από τότε όταν είδε ότι υπάρχει μόνο η ΥΕΝΕΔ για τηλεόραση και όταν άκουσε ότι το μόνο ραδιόφωνο ήταν η Κρατική Ραδιοφωνία με τις κουδούνες, έβαλε στόχο να γίνει δημοσιογράφος... Όταν μεγάλωσε λίγο ακόμα και αφού είχε πάρει το βάπτισμα του αέρα στα τοπικά μέσα του Πειραιά, εφημερίδες, ραδιόφωνα, τηλεόραση σε ηλικία 17 ετών, εμμέσως μετά από τις παράλληλες υποχρεώσεις του, Σχολή Δημοσιογραφίας, Ισπανικά και Πολεμικό Ναυτικό, χτύπησε την πόρτα του ΣΚΑΪ 100,3 το 2000, ρωτώντας αν οι νέοι δημοσιογράφοι έχουν ελπίδα να λεν τα πράγματα έτσι όπως τα βλέπουν... “Έφτασες σε καλό σχολείο, κόπιασε”, του απάντησαν και έτσι από τότε, έως σήμερα μεταφέρει μέσα από το ρεπορτάζ του ότι βλέπει. Έχει μεγαλώσει στην Νίκαια του Πειραιά. Μιλάει Ισπανικά, Αγγλικά.

Νίκος Φιλιππίδης
Νίκος Φιλιππίδης
Δημοσιογράφος, MEGA, ΤΑ ΝΕΑ, Σύμβουλος έκδοσης ot.gr
/files/speakers/filipidis_s.png
Βιογραφικό

Νίκος Φιλιππίδης

Δημοσιογράφος, MEGA, ΤΑ ΝΕΑ, Σύμβουλος έκδοσης ot.gr

© 1995 - 2023 Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Πληροφορικής & Επικοινωνιών Ελλάδας - ΣΕΠΕ