ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΗΣ Α.E. ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ
GR EN
#SEPEdef

PRESS 2021

Ολοκληρώθηκε το digital economy forum 2021: digitalisation, no longer a choice, but a necessity

21/12/2021

Την βεβαιότητα πως η χώρα μπορεί να αποτελέσει ένα διεθνές ψηφιακό κόμβο παραγωγής ψηφιακής τεχνολογίας  εξέφρασε ο Πρωθυπουργός της χώρας, κύριος Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο της συζήτησης που είχε με την Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου, κυρία Γιώτα Παπαρίδου, ολοκληρώνοντας τις εργασίες του digital economy forum 2021:  digitalisation, no longer a choice, but a necessity, του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Πληροφορικής και Επικοινωνιών Ελλάδας (ΣΕΠΕ)

Ψηφιακές δεξιότητες, ανταγωνιστικότητα, επενδύσεις και εξωστρέφεια

20/12/2021

Σε πολύτιμα εργαλεία για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας και της παραγωγικότητας των ελληνικών επιχειρήσεων μπορούν να εξελιχθούν οι δράσεις του ΕΣΠΑ (2021-2027) και τα έργα του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, καθώς δίνουν ιδιαίτερη έμφαση στην ενίσχυση των εταιρειών με έδρα την Ελλάδα, ώστε να αξιοποιήσουν τις διαθέσιμες ψηφιακές εφαρμογές και λύσεις. Στη διαπίστωση αυτή συμφώνησαν οι ομιλητές του πάνελ «Επιχειρήσεις 2.0 - αναβαθμίζοντας την ανταγωνιστικότητα».

Ψηφιακή Διακυβέρνηση, ψηφιακή καθημερινότητα αλλά και «Έξυπνες», Βιώσιμες Πόλεις και Περιφέρειες με επίκεντρο τον πολίτη και τις επιχειρήσεις οι επόμενες θεματικές του def 2021

20/12/2021

Στις επόμενες δράσεις στον τομέα της ψηφιακής διακυβέρνησης, με έμφαση την ανάπτυξη ψηφιακών υποδομών και υπηρεσιών, καθώς και στη διαλειτουργικότητα των λύσεων και εφαρμογών για τη βέλτιστη εξυπηρέτηση πολιτών και επιχειρήσεων, επικεντρώθηκε το πάνελ «Ψηφιακή Διακυβέρνηση με επίκεντρο τον πολίτη και τις επιχειρήσεις» του digital economy forum 2021, με τίτλοDigitalisation,nolongerachoice,butanecessity.

Άνοιξε τις εργασίες του το digital economy forum 2021: digitalisation, no longer a choice, but a necessity

20/12/2021

Στη σημερινή συγκυρία η επιτάχυνση της αξιοποίησης των ψηφιακών τεχνολογιών διαμορφώνει την ατζέντα της επόμενης ημέρας για μία σύγχρονη ψηφιακή Ελλάδα, μετά από τις ανατροπές και το νέο περιβάλλον που διαμόρφωσε η πανδημία του COVID-19. Σε αυτή τη διαπίστωση συμφώνησαν οι συμμετέχοντες στο digital economy forum 2021 με τίτλο “Digitalisation, no longer a choice, but a necessity, που διοργανώνει ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Πληροφορικής και Επικοινωνιών Ελλάδας (ΣΕΠΕ).

digital economy forum 2021: digitalisation, no longer a choice, but a necessity Ψηφιακή τεχνολογία, η επιλογή που έγινε αναγκαιότητα

16/12/2021

Η επιτάχυνση της αξιοποίησης των ψηφιακών τεχνολογιών, διαμορφώνει την ατζέντα της επόμενης ημέρας για μία σύγχρονη ψηφιακή Ελλάδα, μετά και τις ανατροπές αλλά και το νέο περιβάλλον που διαμόρφωσε η πανδημία του COVID-19.

Στις 20 Δεκεμβρίου το digital economy forum 2021, το ετήσιο συνέδριο για την ψηφιακή οικονομία από το ΣΕΠΕ, με τίτλο: “digitalisation, no longer a choice, but a necessity”

09/12/2021

Στη νέα πραγματικότητα που δημιούργησε η πανδημία της COVID-19, η ψηφιακή τεχνολογία, τόσο στην Ευρώπη όσο και στην Ελλάδα, κατέχει καίριο ρόλο και αποτελεί θεμελιώδη προτεραιότητα για την κοινωνία και την οικονομία. Αποτελεί κοινή παραδοχή, ότι τα τελευταία δύο χρόνια η Ελληνική Πολιτεία έχει εισέλθει στο δρόμο της ψηφιακής εποχής, ωστόσο υπάρχουν πολλά βήματα που χρειάζεται ακόμα να γίνουν. 

SAVE THE DATE - digital economy forum 2021

25/10/2021

Το digital economy forum 2021: digitalisation, no longer a choice but a necessity θα πραγματοποιηθεί στις 20 Δεκεμβρίου 2021

© 1995 - 2024 Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Πληροφορικής & Επικοινωνιών Ελλάδας - ΣΕΠΕ